بخش 0 - قبل از خرید بدانیم
بخش 1 - یک شروع پر سرعت
بخش 2 - مقدمات برنامه نویسی جاوا
بخش 3 - مقدمات رابط گرافیک
بخش 4 - مقدمات شیء گرایی
بخش 5 - کنترل برنامه
بخش 6 - آرایه ها
بخش 7 - وقت عمل است
بخش 8 - ختم دوره مقدماتی
بخش 9 - همزمانی
بخش 10 - کنترل لیست
بخش 11 - برنامه نویسی Server Side
بخش 12 - یک نرم افزار Server Base
بخش 13 - ساخت کنترل های سفارشی
بخش 14 - بانک اطلاعات
بخش 15 - دانلود فایل و تصویر
بخش 16 - پروژه مارکت اندروید
بخش 17 - جمع آوری اطلاعات
بخش 18 - ابزار نویسی
بخش 19 - فایل سیستم
بخش 20 - راه کارهای پیام کوتاه
بخش 21 - گرافیک پیشرفته
بخش 22 - صوت و تصویر
بخش 23 - شبکه های ارتباطی
بخش 24 - این همه پروژه
بخش 25 - تکنیک های پیشرفته برنامه نویسی
بخش 26 - سرویس های اندروید
- بخش 2 - مقدمات برنامه نویسی جاوا
- رمز عبور فایلهای فشرده
رمز عبور زیر را ابتدا در notepad کپی کنید، پس از اطمینان از عدم خاتمه رمز به فاصله و یا سایر کاراکترهای غیر معتبر، آنرا به عنوان رمز فایل ( در صورت درخواست نرم افزار بازکننده فایل ) وارد نمایید. بهترین روش چند کلیک روی خط رمز برای انتخاب همه رمز و Copy آن است. جهت مشاهده رمز نیاز است به صورت رایگان در سایت ثبت نام کرده باشید
- آشنایی با متغیرها در جاوا
- 31 دقیقه
با توجه به اینکه برنامه نویسی اندروید، با استفاده از زبان برنامه نویسی Java انجام می گیرد، باید به جاوا را تا حد خوبی درک کنیم. متغیرها در هر زبانی جزء اصول اولیه کار شمرده می شوند که معمولاً هم خواص آنها در بین تمامی زبانها مشترک است. در این بخش توضیح دقیقی برای متغیرها و اعمال تغییرات روی آنها داده شده است. برای تست متغیرها از ابزار Logcat استفاده می کنیم که امکان ارزیابی خروجی را بسیار راحتتر خواهد کرد.
- عبارات کنترل شرط if و switch
- 8 دقیقه
ساده ترین دستور برنامه نویسی if است که بدون وجود آن، ایجاد الگوریتم غیر ممکن خواهد بود. همینطور switch که در برخی موارد جایگزین if خواهد شد. سعی شده که با مثال کاربردی این بخش توضیح داده شود.
- حلقه های کنترلی while, for و do
- 11 دقیقه
در ایجاد الگوریتم ها، بسیار پیش خواهد آمد که نیاز به حلقه هایی داشته باشیم که مدام کاری را انجام دهند لذا در این قسمت انواع حلقه ها مورد استفاده و توضیح جزئی قرار گرفته. توجه داشته باشید که حلقه ها هم مثل متغیرها و دستورات شرطی در همه زبانها یک پیگر بندی و مفهوم دارند و فقط ممکن است نحوه نوشتار آنها کمی متفاوت باشد.
با دانستن تا این قسمت از آموزش، قادر خواهید بود صدها الگوریتم را نوشته و آزمایش کنید، کافیست تلاش کنید و دلسرد نشوید. برای ساده تر شدن مفهوم الگوریتم و روند پیاده سازی، قسمت بعدی آموزش بسیار مفید است.
از دیدن باقی آموزشها غافل نشوید چرا که الگوریتم کاربردی را برای شما مشخص تر می کنند،
- چند تمرین عملی الگوریتم برای جاوا
- 24 دقیقه
الگوریتم های ساده ای برای شفاف تر شدن آموزشهای فعلی نوشته شده اند که بسیار بسیار بسیار مفید هستند. این قسمت نشان می دهد که چگونه محاسبات طولانی و پردردسر به سادگی توسط کامپیوتر قابل انجام است.
- مقدماتی دیگر از برنامه نویسی جاوا
- 41 دقیقه
بدون استفاده از method ها نمی شود کدهای تمیز و قابل انعطافی نوشت. از آنجایی که این مطلب بسیار مهم است، در همین اوایل کار آموزش داده شده و الگوریتم های فوق با استفاده از متدها نوشته و فراخوانی شده اند.