بخش 0 - قبل از خرید بدانیم
بخش 1 - یک شروع پر سرعت
بخش 2 - مقدمات برنامه نویسی جاوا
بخش 3 - مقدمات رابط گرافیک
بخش 4 - مقدمات شیء گرایی
بخش 5 - کنترل برنامه
بخش 6 - آرایه ها
بخش 7 - وقت عمل است
بخش 8 - ختم دوره مقدماتی
بخش 9 - همزمانی
بخش 10 - کنترل لیست
بخش 11 - برنامه نویسی Server Side
بخش 12 - یک نرم افزار Server Base
بخش 13 - ساخت کنترل های سفارشی
بخش 14 - بانک اطلاعات
بخش 15 - دانلود فایل و تصویر
بخش 16 - پروژه مارکت اندروید
بخش 17 - جمع آوری اطلاعات
بخش 18 - ابزار نویسی
بخش 19 - فایل سیستم
بخش 20 - راه کارهای پیام کوتاه
بخش 21 - گرافیک پیشرفته
بخش 22 - صوت و تصویر
بخش 23 - شبکه های ارتباطی
بخش 24 - این همه پروژه
بخش 25 - تکنیک های پیشرفته برنامه نویسی
بخش 26 - سرویس های اندروید
- بخش 3 - مقدمات رابط گرافیک
- رمز عبور فایلهای فشرده
رمز عبور زیر را ابتدا در notepad کپی کنید، پس از اطمینان از عدم خاتمه رمز به فاصله و یا سایر کاراکترهای غیر معتبر، آنرا به عنوان رمز فایل ( در صورت درخواست نرم افزار بازکننده فایل ) وارد نمایید. بهترین روش چند کلیک روی خط رمز برای انتخاب همه رمز و Copy آن است. جهت مشاهده رمز نیاز است به صورت رایگان در سایت ثبت نام کرده باشید
- استفاده از UI اندروید در جاوا
- 1 ساعت 2 دقیقه
برنامه نویسی برای UI - User Interface اندروید، بسیار دشوار به نظر می رسد، اما امیدوارم که با دیدن این آموزش، این دشواری برای شما به شیرینی تبدیل شده و با تکرار زیاد آن در قسمت های بعدی آموزش، در ذهن شما نهادینه شود. توجه داشته باشید که بسیاری از مفاهیم و خطوط فعلی در شرایط کنونی، ممکن است برای شما گنگ و نامفهوم باشد که ایرادی از شما نیست.
نمی شود بر آموزش شیء گرایی اولویت داد چون برای شروع گنگ و غیر کاربردی است. در عین حال نمی شود خطوط فعلی را توضیح داد چون به شیء گرایی نیاز دارد. بنابراین با روش فعلی، شما از کلیشه ای برای انجام امور خود استفاده می کنید که در آینده بعد از مبحث شیء گرایی برای شما واضح تر خواهند شد و تا یک سال اول هر روز چیز جدیدتری از آن یاد خواهید گرفت. بنابراین بعد از دیدن این آموزش نگران نشوید و به امید مشاهده ویدئو های آتی، این قسمت را با اعتماد به نفس دنبال کنید.
در قسمت های آتی آموزش، مثال های کاملاً کاربردی شامل دو بازی و دو نرم افزار داریم که برای شما بسیار مفید خواهد بود و این قسمت را تکمیل خواهد کرد.
- بکارگیری عناصر گرافیکی
- 52 دقیقه
متأسفانه بعضی شرکت ها و برنامه نویس ها، به شکل پوسته ای به مسائل نگاه می کنند و در این شرایط نمی توانند خروجی های استاندارد ارائه دهند. یکی از این مسائل، طراحی عناصر گرافیکی است که یا سایزهای آن مغایر با استاندارد هاست و یا بی کیفیت. در این ویدئو با منطقی مناسب، ساختار سایز بندی تصاویر آموزش داده می شود و اقدام به دانلود منابع از اینترنت، یا ساخت آن در فتوشاپ می کنیم. لوگو یک برنامه را تغییر می دهیم. همینطور تصویر یک کنترل را با برنامه نویسی عوض می کنیم.
- منابع هنری پیشرفته!
- 50 دقیقه
عملاً برای تولید منابع هنری انعطاف پذیر و زیبا، نیاز به دانش بیشتری در خصوص قابلیت های android framework داریم. با استفاده از تکنیک هایی نظیر 9-Patch و استفاده از Selector ها می توانیم قابلیت های زیادی در ایجاد و نمایش منابع هنری بدست آوریم. این قسمت از آموزش جزئیات کامل ساخت و استفاده از این دو تکنیک را ارائه می کند.
- export_ui.zip
با توجه به ویدئو های این قسمت، سورس فایل مطروحه در ویدئو آخر، قرار داده شده که یک ابزار برای تبدیل تصاویر به سایزهای مناسب، بصورت اتوماتیک است. از آنجایی که استفاده از آن نیاز به دانش سطحی شما در برنامه نویسی Batch File دارد لذا چنانچه تمایل به استفاده از آن داشتید، باید آدرس مقادیر Batch را در شرایط مختلف تغییر دهید. تغییر و استفاده از این فایل برای دوستانی که استفاده از Batch فایلها را بلد نیستند، فعلاً قابل آموزش نیست ولی ممکن است در آینده ویدئویی برای تنظیم و استفاده از این فایل، به این بخش اضافه شود.
- image-magick.rar
این ابزار را تنها زمانی دانلود کنید که تصمیم به استفاده از export-ui داشته باشید. در واقع برای کار کردن export-ui نیاز است که این ابزار پردازش تصویر را در این فایل آدرس دهی کنید. در اوایل کار و برای پروژه های معمولی شما نیاز به این ابزار ندارید ولی جهت برطرف شدن کنجاوی علاقه مندان به export-ui این ابزار قرار داده شده است.