بخش 0 - قبل از خرید بدانیم
بخش 1 - یک شروع پر سرعت
بخش 2 - مقدمات برنامه نویسی جاوا
بخش 3 - مقدمات رابط گرافیک
بخش 4 - مقدمات شیء گرایی
بخش 5 - کنترل برنامه
بخش 6 - آرایه ها
بخش 7 - وقت عمل است
بخش 8 - ختم دوره مقدماتی
بخش 9 - همزمانی
بخش 10 - کنترل لیست
بخش 11 - برنامه نویسی Server Side
بخش 12 - یک نرم افزار Server Base
بخش 13 - ساخت کنترل های سفارشی
بخش 14 - بانک اطلاعات
بخش 15 - دانلود فایل و تصویر
بخش 16 - پروژه مارکت اندروید
بخش 17 - جمع آوری اطلاعات
بخش 18 - ابزار نویسی
بخش 19 - فایل سیستم
بخش 20 - راه کارهای پیام کوتاه
بخش 21 - گرافیک پیشرفته
بخش 22 - صوت و تصویر
بخش 23 - شبکه های ارتباطی
بخش 24 - این همه پروژه
بخش 25 - تکنیک های پیشرفته برنامه نویسی
بخش 26 - سرویس های اندروید
- بخش 8 - ختم دوره مقدماتی
- رمز عبور فایلهای فشرده
رمز عبور زیر را ابتدا در notepad کپی کنید، پس از اطمینان از عدم خاتمه رمز به فاصله و یا سایر کاراکترهای غیر معتبر، آنرا به عنوان رمز فایل ( در صورت درخواست نرم افزار بازکننده فایل ) وارد نمایید. بهترین روش چند کلیک روی خط رمز برای انتخاب همه رمز و Copy آن است. جهت مشاهده رمز نیاز است لایسنس آموزش را خریداری کرده باشید
- بهتر بنویسیم!
- 26 دقیقه
برنامه نویسی بهتر تنها با تجربه بیشتر ممکن است اما توضیحاتی هست که می تواند برای شما در این راستا مفیدتر باشد. از جمله قوائد نوشتار کد، نام گذاری کد و منابع هنری، تبدیل خطاها به خطاهای Compile Time ، قوائد شیء گرایی برای کمتر کردن احتمال خطاها و ...
- عیب یابی کنیم!
- 19 دقیقه
در بسیاری از اوقات با دیدن یک صفحه Force Close که یک نوع Crash است که برنامه بطور ناگهان بسته می شود، به یکباره تمامی ذوق شما به نفرت از کد نویسی و سردرگمی تبدیل می شود. نگران نباشید، هر کرش و پنجره خطا، گزارش کاملی از خودش دارد که با مطالعه آن می توانید منبع تولید خطا را پیدا کنید و مشکل را حل کنید. اما این به آن معنی نیست که برطرف کردن خطا کار ساده ایست. گاهاً ممکن است تا چند ده ساعت وقت شما را پیدا کردن علت خطا بگیرد و پس از آن ظرف چند ثانیه خطا برطرف شود. یافتن علت خطا مهمترین و سختترین بخش خطا یابی است.
در این ویدئو به طور کامل روش خطایابی از روی خروجی Stack آموزش داده شده که حتی در پروژه های پیشرفته نیز کفایت می کند.
- گامی فراتر با Interface ها
- 25 دقیقه
Interface ها یکی دیگر از اجزای شیء گرایی هستند که به کرات در کد بکار خواهند رفت. بدون Interface ها می شود برنامه نویسی کرد اما از نظر کیفیت کد، ممکن است به بیراهه رفته باشیم. پس بهتر است Interface ها را خوب یاد بگیریم و با دیدن مصادیق آن در پروژه ها آتی آنرا بهتر درک کنیم.
مانند هر مبحث دیگر شیء گرایی، این مبحث پیچیده و گنگ و در مرحله توضیح، غیر عملی است. پس نامید نباشید و مانند گذشته، با اعتماد به راه خودتان ادامه دهید.